Νέα εποχή στην υγεία για σας!

Έλεγχος συμπτωμάτων από το κινητό σας, 24/7

Medion by Interamerican
Interamerican

Είστε κάτοικος Κηφισιάς;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Medi ON μέχρι τον Αύγουστο του 2022, εντελώς δωρεάν!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της INTERAMERICAN με χρήση των στοιχείων επικοινωνίας που δηλώνετε. Ενημερωθείτε εδώ για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.Μία συνεργασία της INTERAMERICAN με το Δήμο Κηφισιάς, για την υγεία σας.

Το διάστημα που διανύουμε καθιστά σαφή τη μεγάλη αξία της υγείας όλων μας. Για την καλύτερη προστασία της, ο Δήμος Κηφισιάς, προσφέρει σε κάθε κάτοικο του δήμου την εφαρμογή ελέγχου συμπτωμάτων Medi ON, από την INTERAMERICAN, εντελώς δωρεάν μέχρι τον Αύγουστο του 2022.

Τι είναι το Medi ON

Έλεγχος συμπτωμάτων υγείας από το κινητό σας, 24/7

Το Μedi ON είναι μία ψηφιακή εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε φορά που σας απασχολούν συμπτώματα υγείας. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μόνοι σας μία πρώτη, έγκυρη αξιολόγηση των συμπτωμάτων, απλά και εύκολα από το κινητό σας. Εσείς απαντάτε ορισμένες ερωτήσεις και η εφαρμογή Medi ON σας παρέχει την πρώτη αξιολόγηση. Κατόπιν, σας δίνει τη δυνατότητα να μιλήσετε με γιατρό μέσω chat ή τηλεφωνικά. Χρησιμοποιήστε το Medi ON οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και από οπουδήποτε βρίσκεστε.

Τι σου προσφέρει;

Τι σας προσφέρει;

Για τι σε ενημερώνει;

Για τι σας ενημερώνει;

Γιατί να το εμπιστευτείς;

Πώς θα το αποκτήσετε;

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εφόσον χρησιμοποιήσετε το Medi ON τα στοιχεία σας παραμένουν απόρρητα. Η INTERAMERICAN και ο Δήμος Κηφισιάς δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά και δεν επηρεάζουν τη σχέση που έχετε ή ενδεχομένως αποκτήσετε με την INTERAMERICAN. Αν επιλέξετε να μιλήσετε με γιατρό, τα στοιχεία θα μεταφερθούν, εμπιστευτικά, στον γιατρό για να είναι σε θέση να σας βοηθήσει. 

To app ελέγχου συμπτωμάτων Medi ON προσφέρεται για απεριόριστη χρήση δωρεάν στους ασφαλισμένους υγείας της INTERAMERΙCAN. Αν δεν είστε ασφαλισμένος υγείας INTERAMERICAN, μετά τη 31/8/2022, η εφαρμογή παύει να λειτουργεί χωρίς καμία δική σας χρέωση.

Αποκτήστε κωδικό ενεργοποίησης Medi ON σε 3 απλά βήματα:

Βήμα
1

Επιλέξτε Τ.Κ. Κηφισιάς και συμπληρώστε το email σας

Βήμα
2

Mπείτε στο email σας και κάνετε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης

Βήμα
3

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας για να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ κωδικό Medi ON

Πιστοποιήσεις για το Medi ON

Το Medi ON είναι πιστοποιημένη εφαρμογή που πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών (CE Marked Class I Medical Device). Έχει πιστοποιηθεί επιπλέον από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Είναι συμβατή με τον νόμο περί φορητότητας και λογοδοσίας για την ασφάλιση υγείας των ΗΠΑ (HIPAA) και με το Γενικό Κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων από την επεξεργασία (GDPR ΕΕ2016/679).

Το Medi ON έχει κερδίσει πλήθος βραβείων και διαγωνισμών από καταξιωμένους φορείς, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Node Health
EU eHealth Competition
WSA 2017
eHealth 2017

Συχνές ερωτήσεις

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Medi ON;

To Medi ΟN παρέχεται από την INTERAMERICAN στους ασφαλισμένους της, δωρεάν. Για να μπορεί να λειτουργήσει το Medi ON, είναι απαραίτητος ο κωδικός ενεργοποίησης που δίνει η INTERAMERICAN.

Αν είστε κάτοικος Κηφισιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή εντελώς δωρεάν μέχρι τον Αύγουστο του 2022. Στην συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε απεριόριστη χρήση, με κάθε συμβόλαιο υγείας INTERAMERICAN.

Πώς θα χρησιμοποιήσω το Medi ON;

Εάν αισθάνεστε κάποια ενόχληση ή σύμπτωμα μπορείτε οποιαδήποτε ημέρα ή ώρα να γράψετε το κύριο σύμπτωμα στην αρχική οθόνη. Καθώς θα πληκτρολογείτε το κύριο σύμπτωμα, το Medi ON θα σας προτείνει κάποιες εναλλακτικές με βάση ότι πληκτρολογείτε. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε εναλλακτική, ή αν θέλετε να περιγράψετε κάτι διαφορετικό από τις εναλλακτικές που προτείνονται, μπορείτε να συνεχίσετε την πληκτρολόγηση. Αν η εφαρμογή δεν μπορεί να αντιληφθεί το σύμπτωμα που αναφέρετε, ξεκινήστε τη διαδικασία ξανά περιγράφοντας το σύμπτωμα διαφορετικά.

Στη συνέχεια το Medi ON θα σας κάνει κάποιες ερωτήσεις που μπορείτε να απαντήσετε με «Ναι» ή «Όχι». Αν δεν γνωρίζετε την απάντηση, ή δεν μπορείτε να καταλάβετε την ερώτηση, αφήστε κενή τη συγκεκριμένη ερώτηση και προχωρήστε στην επόμενη. Στο τέλος των ερωτήσεων πατήστε «Συνέχεια». Στην επόμενη σειρά ερωτήσεων έχετε περισσότερες δυνητικές απαντήσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Σε αυτές αν δεν γνωρίζετε την απάντηση, ή δεν καταλαβαίνετε την ερώτηση επιλέξτε «Δεν ξέρω».

Στο τέλος της αξιολόγησης θα σας δοθεί αναφορά με τις πιθανότερες αιτίες που μπορούν να προκαλούν τα συμπτώματα που έχετε, σε ποια ιατρική ειδικότητα εμπίπτουν και πόσο σύντομα πρέπει να ενεργήσετε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Αν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε το εικονίδιο στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης για να δείτε ποιες ερωτήσεις απαντήσατε θετικά και ποιες αρνητικά.

Η αναφορά αυτή θα διατηρείται στο προσωπικό σας αρχείο, ώστε να είναι στη διάθεσή σας όποτε την χρειαστείτε. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για μία πάθηση, μπορείτε να την επιλέξετε και θα εμφανιστεί μία σύντομη περιγραφή της. Τέλος, αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη «Γραμμή Υγείας» της INTERAMERICAN, είτε με chat ή μέσω τηλεφώνου επιλέγοντας το αντίστοιχο κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Medi ON για άλλο μέλος της οικογένειας μου ή ένα φιλικό μου πρόσωπο;

Το Medi ON σας δίνει τη δυνατότητα να ρωτήσετε και για άλλα πρόσωπα. Μάλιστα κάθε φορά που θα τo χρησιμοποιήσετε, θα σας ρωτήσει αν η αξιολόγηση είναι για εσάς ή για κάποιο τρίτο πρόσωπο. Αν είναι για κάποιο τρίτο δηλώστε το ώστε το Medi ON να μην χρησιμοποιήσει για την αξιολόγηση αυτού του ατόμου τα στοιχεία που μπορεί να έχετε δηλώσει για σας.

Επιπλέον, επειδή η εφαρμογή καταχωρεί τα συμπτώματα που σημειώνετε, ώστε να βελτιώνεται συνεχώς η ακρίβειά της, είναι σημαντικό να αναφέρετε ότι η αξιολόγηση είναι για κάποιο τρίτο, ώστε τα συμπτώματα που θα δηλωθούν να μην συμπεριληφθούν στο δικό σας ιατρικό ιστορικό

Υπάρχει περιορισμός πόσες φορές μπορώ να χρησιμοποιήσω το Medi ON;

Όχι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Medi ON όσες φορές θέλετε και για όσες διαφορετικές αιτίες θέλετε, ακόμα και αν είναι μέσα στην ίδια μέρα.

Όμως έχει μεγάλη σημασία να κάνετε ορθή χρήση του Medi ON, δηλαδή σε περιπτώσεις που πραγματικά ένα περιστατικό υγείας απασχολεί εσάς ή κάποιο από τους οικείους σας και εισάγοντας τα πραγματικά συμπτώματα. Έτσι θα μπορείτε να έχετε μια καλύτερη και πιο ακριβή εκτίμηση του περιστατικού σας.

Σε ποιες γλώσσες διατίθεται το Medi ON;

To Medi ΟΝ διατίθεται σε δύο γλώσσες ελληνικά και αγγλικά. H εφαρμογή εγκαθίσταται αυτόματα στην γλώσσα που έχετε προκαθορίσει για την συσκευή σας. Σε περίπτωση που η συσκευή σας είναι ρυθμισμένη σε μία άλλη προκαθορισμένη γλώσσα τότε η εγκατάσταση θα γίνει αυτόματα στα αγγλικά.Μετά την εγκατάσταση μπορείτε να αλλάξετε την προκαθορισμένη γλώσσα από τις ρυθμίσεις. Για τις ρυθμίσεις πρέπει πρώτα να επιλέξετε το γράφημα με το πρόσωπο (στην επάνω αριστερά γωνία της κεντρικής οθόνης) και μετά ρυθμίσεις/γλώσσα.

Σημειώστε ότι η εφαρμογή δεν μπορεί να λειτουργήσει με “greeklish”.

Ποια στοιχεία καταγράφει η εφαρμογή;

Η εφαρμογή καταγράφει και διατηρεί τα εξής στοιχεία:

  • Όνομα/ψευδώνυμο, διεύθυνση e-mail και κωδικό που θα δηλώσετε, φύλο και ημερομηνία γέννησης.
  • Τα στοιχεία που τυχόν συμπληρώσετε στο προφίλ σας (π.χ. ύψος- βάρος, ιατρικό ιστορικό).
  • Τις ερωτήσεις που σας θέτει κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή καθώς και τις απαντήσεις σας, έτσι ώστε να μπορεί να σας δίνει ακριβέστερη εκτίμηση κάθε φορά που θα την χρησιμοποιείτε.

Τα στοιχεία που θα εισάγω στην εφαρμογή, ή οι απαντήσεις που θα δώσω κοινοποιούνται στην INTERAMERICAN;

Όχι, η INTERAMERICAN δεν ενημερώνεται για την χρήση της εφαρμογής, ούτε για τα στοιχεία που έχετε εισάγει στην ερφαρμογή.

Αν όμως επιλέξετε να επικοινωνήσετε με γιατρό της Γραμμής Υγείας για να πάρετε μία ιατρική συμβουλή μέσω Chat, τότε όλα τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει μεταφέρονται αυτόματα στον γιατρό της Γραμμής Υγείας έτσι ώστε ο γιατρός να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για την υγεία σας και να μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά.

Μπορώ να ζητήσω να διαγραφούν τα στοιχεία μου ή να σταματήσει η επεξεργασία τους;

Βεβαίως, οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να επιλέξετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας μέσα από την εφαρμογή. Με αυτό τον τρόπο θα διαγραφούν όλα τα στοιχεία που έχετε δώσει στην εφαρμογή και θα σταματήσει η όποια επεξεργασία τους. Όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή και δεν θα μπορείτε να πάρετε μία εκτίμηση.

Είστε κάτοικος Κηφισιάς;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Medi ON μέχρι τον Αύγουστο του 2022, εντελώς δωρεάν!

Θέλετε να ενημερώνεστε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της INTERAMERICAN με χρήση των στοιχείων επικοινωνίας που δηλώνετε; Ενημερωθείτε εδώ για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων.Interamerican
Μάθετε περισσότερα για την ασφάλιση υγείας από την INTERAMERICAN

Η εφαρμογή Medi ON παρέχεται αποκλειστικά σε ασφαλισμένους υγείας της INTERAMERICAN, για δωρεάν, απεριόριστη χρήση, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου συστήματος υγείας “bewell” από την INTERAMERICAN. Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γραφείο Πωλήσεων INTERAMERICAN, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Μαρίας Παπαδοπούλου.

Διεύθυνση: Ξενίας 5, Κεφαλάρι (4ος όροφος), 14562

Email: br178@agency.interamerican.gr

Τηλέφωνο: 2144024770

Θέλω ΔΩΡΕΑΝ Μedi ΟΝ